WooCommerce webáruház készítése

Ha termékeidet, szolgáltatásaidat a közvetlen, személyes dimenzión túl szeretnéd a lehető legszélesebb körben elérhetővé tenni, akkor számodra a WooCommerce webáruház készítés jelentheti az egyik legjobb megoldást. A WooCommerce webáruház készítés a WordPress égisze alatt történik. A WooCommerce webáruház készítés szolgáltatói és felhasználói szempontból egyaránt kitűnő lehetőséget kínál webáruház létrehozására. A WooCommerce pluginjei, ill. kiegészítői, felhasználóbarát módon biztosítják azt, hogy a WordPress oldaladon üzleti szempontból is vonzó, dinamikus, webáruházad lehessen!
A WooCommerce webáruház készítés egyik alapkérdése, hogy fel van-e Nálad telepítve a WooCommerce bővítmény. A válasz a bővítményeknél és a telepíthető bővítményeknél ellenőrizhető. Egyszerűen kattints a vezérlőpultra, majd ellenőrizd le a menüben, hogy szerepel-e a WooCommerce menüpont. Alatta meg szokott jelenni a „Termékek” menüpont is, ez a kettő ugyanis együtt jár. Ha mindez megvan, akkor az oldaladra feltelepített kosár-szoftver az, melynek segítségével weboldalad máris webáruházzá alakítható!
Abban az esetben, ha nincs meg a WooCommerce bővítmény, a woocommerce webáruház készítés némileg összetettebb feladat. Ilyenkor kattints az „Új hozzáadása” funkcióra, majd írd be, hogy WooCommerce. Ezután kattints a telepítésre, majd a bekapcsolásra és máris megjelenik a „WooCommerce termékek” menüpont. A témák közül itt akár több lehetőséget is kiválaszthatsz. Vannak olyan témák, amiket feltelepíthetsz és aktiválhatsz az oldaladon, s feltöltheted őket tartalommal. Szűrő nagyon sok van, akár ingyenes is.
Összefoglalva, a WooCommerce webáruház készítés, igényel némi odafigyelést, de egyáltalán nem ördöngösség. Ha pedig figyelembe vesszük a felkínált előnyöket, kihagyhatatlan lehetőség!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük