Nem mindegy, hogy milyen ingatlant próbálunk eladni

Energetikai tanúsítvány

Amikor elhatározzuk, hogy eladjuk az ingatlanunkat, akkor sokszor úgy gondoljuk, hogy akkor már nem is hozunk helyre benne semmit.

Pedig ez nem a legjobb megoldás, hiszen sokkal könnyebben és többért tudunk eladni egy szép állapotban lévő lakást. Hiszen ha belegondolunk, akkor mi sem vennénk meg szívesen egy olyan ingatlant, amire még vagyonokat költhetünk. De olyan lakást szívesen vesz az ember, amibe csak be kell költözni, ezért nagyon is megéri költeni az eladandó ingatlanra.

Ám ne felejtsük el, hogy Energetikai tanúsítvány is kötelező már az eladáshoz, ezért ezt ne felejtsük el beszerezni. Ezért vágjunk bele bátran a különböző felújításokba, mert így mi is jobban fogjuk érezni magunkat amíg ott lakunk, és magasabb összegért kínálhatjuk utána az ingatlanpiacon. Hiszen egy felújítás vagy korszerűsítés nem csak felesleges pénzkidobás, hanem az ingatlanunk értékét növeljük vele, ezért biztosan nem fogjuk megbánni hosszútávon. Így sokkal gyorsabban fogjuk tudni eladni az ingatlanunkat, aminek biztosan nagyon fogunk örülni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük