Kárpittisztító gép kölcsönzés Budapesten bárhol

takarítógép bérlés

Otthonunkban a mindennapos takarítás ellenére is időnként összegyűlik annyi kosz, aminek az eltüntetéséhez a szokásos portörlés, felmosás és porszívózás már nem elég. Ez különösen igaz a bútorok és berendezési tárgyak alatti és mögötti területekre, amiket a hétköznapok során ritkán érintünk. Éppen ezért nagyjából néhány havonta itt a nagytakarítás ideje; erre az ősz, illetve a tavasz számít a legnépszerűbb időszaknak, leginkább az ehhez kedvező időjárás miatt; például lehet szellőztetni, és a különböző textíliák is gyorsabban száradnak.

Egy nagytakarítás sohasem kis munka, azonban ha okosan, terv szerint végezzük,

nem csupán hatékonyabbak lehetünk, de gyorsabbak is. Például egyszerű, magától értetődő tény, mégis könnyű megfeledkezni arról, hogy mivel a por lefelé száll, ezért a portalanítást a magasabb helyeken érdemes elkezdeni, és lefelé haladni vele. Ajánlott még a nagyobb, hosszabb feladatokkal kezdeni, és a végére hagyni a könnyebben végezhető, kisebb munkákat. A nagytakarítást szintén megkönnyíti, ha minőségi tisztítószereket, illetve a legjobb eszközöket használjuk.

A takarításhoz pedig egy minőségi takarítógépnél nem létezik jobb eszköz. Az ilyen eszközök ára sajnos igazodik a képességeikhez, azonban jóvoltunkból ma már a takarítógép bérlés Budapest minden kerületében elérhető, méghozzá remek áron.

A kárpittisztító gép kölcsönzés Budapest területén házhozszállítási díj nélkül történik, ráadásul nálunk kaucióval sem kell számolnod.

Joggal kérdezheted, hogy mégis mitől ilyen különleges egy ilyen takarítógép?

Kärcher Puzzi 10/1 típusú gépeink a hagyományos porszívóktól eltérően nem csupán a felszíni port tüntetik el, hanem valódi mélytisztítást végeznek. Mivel kárpittisztító és szőnyegtisztító fej egyaránt jár hozzá, a szőnyegek mellett használhatod ágybetéteken, autód belterében, és bármelyik kárpitozott bútorodon is. Meleg, tisztítószeres vizet fecskendez mélyen a szálak közé, majd rendkívül erős szívófejével össze is gyűjti azt egy külön tartályba; ennek köszönhetően a szőnyegek és kárpitok a takarítás után a szokásosnál sokkal gyorsabban is száradnak. A takarítógép ideális eszköz otthonod és autód mellett akár irodád ragyogóan tisztává varázslásához is, ráadásul nem csupán az egyszerű portól, hanem a poratkáktól is megszabadít.

A Kärcher Puzzi 10/1 egyszerűen kezelhető és könnyen irányítható, de munkatársaink miután kiszállították a gépet, készséggel bemutatják a szakszerű használatát, ha esetleg még sohasem használtál hasonló eszközt.
Hívj fel minket bátran, ha itt a nagytakarítás ideje!


Hasonló cikk: Ne költsünk drága és felesleges dolgokra