IFRS – a nemzetközi számvitel

A Focus Audit Kft. blogbejegyzésben az IFRS, a Nemzetközi Beszámolókészítési Standardok kapcsán tanácsadásban, szakértésben, beszámolókészítésben és IFRS könyvvizsgálatban nyújt segítséget az érintetteknek. Az IFRS szakértő, könyvvizsgáló választása nehéz feladat, a sikeres döntéshez a Focus Audit Kft. IFRS- a nemzetközi számvitel című cikkéből szemezgettünk.

IFRS TANÁCSADÁS
Ha ügyfelünk már átállt az IFRS szerinti beszámolóra, akkor is szüksége lehet tanácsadásra. Az alábbiakban állunk készséggel a rendelkezésére:

tanácsadás új, szokatlan tranzakció esetén (pl. származékos ügylet, lízingügylet, speciális tárgyi eszköz más kezelést igényelhet IFRS-ben, mint a magyar számvitelben)
ügyfeleink számíthatnak a támogatásunkra bármely IFRS standard értelmezésében (pl. a lízingek kezelésében, az IFRS 16 szerint)
új standardok (pl. IFRS 13 és IFRS 9) első alkalmazása nehézséget jelenthet számos társaságnál, ezek megválaszolásában tapasztalt kollégáink segítenek
amennyiben fedezeti számvitel alá vonná bizonyos eszközeit, de nem tudja, hogyan kell eljárni, akkor is tudunk segíteni.

A teljes blogbejegyzés elolvasható a Focus Audit Kft. weboldalán. Könyvvizsgálat, audit, adótanácsadás, IFRS tanácsadás – www.focusaudit.hu
IFRS tanácsadás, könyvvizsgálat

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük