Ezért válts gyors számlázó programokra!

A számlázó programok gyors és biztonságos módszert jelentenek mindazon cégtulajdonosok számára, akik szeretnének időt és pénzt megtakarítani a kézi számlázás elhagyásával.

A kézi számlázás hátrányai ismertek: nem csak időigényesek, de magas a hibalehetőségek száma is, valamint a papírkitermelés és a nyomtatással járó költségek miatt még több pénzbe is kerülnek, mintha egy megbízható és korszerű számlázó program használatára fizetünk elő.

Minden adatot gyorsan fel lehet tölteni a program felhőjébe, majd ezekből az adatokból, az előre beállított formázási kritériumok szerint összeállítja a program az e-számlát, mely minden jogszabálynak megfelel – a jogszabálybeli változásoknak nyomon követésére természetesen különös gondot fordítanak a szolgáltatások. A kész számlát lehet kombinálni a könyveléssel is, majd a program továbbítja a NAVnak a kész verziót.

Ez a leggyorsabb és legkörnyezetbarátabb megoldás, ami ma létezik, már ami a számlázást illeti. Így nem lenne célszerű kihagyni ezt a lehetőséget.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük