Éttermi diákmunka

Békéscsabai étterembe keres a tulajdonosa diákokat. A feladat a pontos és gyors kiszolgálás, szendvicsek, saláták készítése a konyhán, burgonyasütés, a vendégtér tisztántartása és a higiéniai követelmények maradéktalan betartása. Elvárás a rugalmas munkaidő vállalása, terhelhetőség, ápoltság és megbízhatóság. Előnyt jelent a hasonló területen szerzett gyakorlat. Ez az állás Békéscsaba ismert éttermeiben várja a dolgozni vágyó diákokat. Főállásban, állandó alkalmazottakat is felvesznek versenyképes fizetéssel, hosszú távú munkalehetőséggel az éttermi munkára, ugyanazokkal a feladatokkal, mint az alkalomszerű diákmunkást. Az elvárás ugyanaz, viszont követelmény a vendéglátói szakképesítés. A szakácsnak úgyszintén. Egy étteremben több területen is dolgoznak az alkalmazottak. Általában közösen takarítanak, terítenek, szedik le az asztalokat, díszítenek és tálalnak. A konyhai kisegítő munkákat is közösen végzik, mert nem lehet mindenegyes munkafolyamatra külön alkalmazottat felvenni, csak a legnagyobb, jól működő éttermekbe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.