Élvezze az emelőgépek minden előnyét hátulütők nélkül!

kosaras emelőgép bérlés

A több méteres magasságban végzendő munkák mindegyikét szinte lehetetlen egyszerre felsorolni, hiszen rengeteg van belőlük, azonban legyen szó például magasfeszültségű vezetékek javításáról, bádogos munkákról, plakátok kihelyezéséről, csarnokok szerkezetszereléséről vagy műemlékvédelemről, közös bennük, hogy egy önjáró személyemelő sokkal hatékonyabbá, gyorsabbá és biztonságosabbá teszi őket.

Ilyen gépből számos típus létezik eltérő képességekkel, méretekkel, súllyal és persze árral, azonban még a legolcsóbb emelőkosár is milliókba kerül, és megvásárlása szóba sem jöhet, ha az nincs napi használatban.

A legjobb megoldás éppen ezért a kosaras emelő bérlés.

A drága eszközt megfizethető áron kölcsönözheti, amikor csak szüksége van rá, és természetesen nem kell foglalkoznia sem vételárral, sem a magas fenntartási költségekkel vagy a tárolással. Az emelőgép kölcsönzés Zala megye területén jelenleg kizárólag az Ódor Klíma gépkölcsönzőjétől lehetséges. Készséggel állunk magánszemélyek, cégek és önkormányzatok rendelkezésére is.

Áraink barátságosak, és szolgáltatásaink igen rugalmasak.

Egy kosaras emelő használatához természetesen elengedhetetlen az érvényes gépkezelői engedély, azonban nálunk ennek hiánya sem lehet akadály, hiszen a kibérelt eszköz mellé kérésre szakképzett kezelőszemélyzetet is képesek vagyunk biztosítani.

Mivel a különböző típusú emelőgépek eltérő karakterisztikával bírnak, egyáltalán nem mindegy, hogy milyet használ. Ezért a bérlés előtt elengedhetetlen a munkaterület alapos felmérése. Fontos például az épületek közötti távolság, a talajviszonyok vagy a bejárat szélessége.

Cégünk Oil & Steel Octopussy 1715 Twin típusú emelőgépe tökéletes választást jelent szűkös, nehezen megközelíthető, egyenetlen terepen, mivel fordulóköre kicsi, és tizenhét méteres maximális emelőmagasságához képest rendkívül könnyű is, mivel tömege 2 tonna alatt van. Ez a súly ráadásul remekül eloszlik széles lánctalpain, tehát a fajlagos talajnyomása különösen jó.

A legtöbb, hasonló kategóriájú kosaras emelő kétszer, vagy akár háromszor is nehezebb, mivel stabilitásukat ellensúlyoknak köszönhetik. Ezzel szemben az Oil&Steel Octopussy 1715 Twin munka közben kitalpalásokat használ; ezzel a megoldással rengeteg súly megspórolható.
A honlapunkon található űrlap segítségével egyszerűen kérhet tőlünk árajánlatot, de kérdéseivel is bizalommal fordulhat szakértő munkatársainkhoz. Emelőgép kölcsönzés mellett bármilyen emelési, daruzási és különleges gépmozgatási feladat megoldásával kapcsolatban is bátran kereshet minket.