Bennünk hosszútávú partnerre találhat

Turkálót nyitottál, és egy megbízható nagykert keresel, aminek segítségével feltöltheted árukészleted? A Bemo-Textil használtruha nagykereskedés hosszútávú partnere lehet vállalkozásodnak. 2014 óta foglalkozunk secondhand ruházat osztályozásával és kereskedelmével. Amennyiben minket választasz, biztos lehetsz benne, hogy mindig azt kapod, amire számítasz, tehát például a krém kategóriába sorolt termékek mindegyike minőségi, új vagy újszerű, divatos és hibátlan ruha lesz. A következő szint az első osztály, ahová a trendi és jó állapotú, de kisebb hibával rendelkező ruhaneműt soroljuk. A másodosztályba kerülnek a még hordható, de nagyobb hibával rendelkező ruhák. A harmadosztály jelenti a kínálatunk alját; ezeket többnyire exportra szánjuk.
Magyarországon bizonyos szintig mindig is jelen volt a használt ruhákkal történő kereskedelem, de igazán széles körűvé a kétezres évek végén, a gazdasági világválság idején vált. Az azóta eltelt években azonban nagyon sokan már nem csupán olcsóságuk miatt választják a secondhand termékeket. Sokaknak egyszerűen elegük van a silány minőségű, mindenhol jelenlévő fast fashion ruhákból, és a turkálókban rövid keresgélés után bárki könnyen találhat megfizethető áron egyedi, minőségi és trendi ruhadarabokat.
Vannak, akik az öltözködésükben is környezettudatosak, ezért választják a használt ruhákat, ugyanis a ruhaipar környezetrombolása felveszi a versenyt a mezőgazdasággal és az építőiparral, és csupán az olajipartól marad el. Emiatt ha nem vásárolunk új, fast fashion ruhákat, már azzal is sokat tehetünk a környezetünkért.
A second hand clothing wholesale egyik jellemzője, hogy az áru Nyugat-Európából érkezik kamionokkal; ez legtöbbször Németországot, Svájcot, Ausztriát vagy Hollandiát jelenti.
Raktárunk Budapestről indulva mindössze néhány perc alatt elérhető az M6-os autópályán. A női-, férfi- és gyerekruhákon kívül kínálunk cipőket, lakástextilt, bizsukat és táskákat is. Ha vállalkozásodnak megbízható használtruha nagykereskedésre van szüksége, fordulj hozzánk bizalommal!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük