Balatonfüred az év bármely évszakában vár

A Balaton felé haladva félúton helyezkedik el Székesfehérvár. Sokan úgy tekintenek erre az érdekes városra csupán, mint egy állomásra, ahol megállnak, hogy kinyújtóztassák megfáradt tagjaikat. Pedig nagyon is érdemes itt hosszabban megállni, sőt ide utazni.
Székesfehérvár bizony remek programokkal és izgalmas látnivalókkal vár mindenkit. Itt található a híres Bory vár mely Bory Jenő keze munkáját dícséri és voltaképp egy szerelmi vallomás imádott feleségének, melyet eképpen fejezett ki. Romantikus tornyok, kőszobrok, belső udvar és fantasztikus körlépcsők várnak a lelkes felfedezőkre a vár minden pontján. Főszezonon kívül, ősszel vagy tavasszal a 20. század elején épült Árpád fürdő ugyanúgy remek pihenési lehetőségekkel kecsegteti a vizi kikapcsolódásnak szívesen hódoló utazókat.
Élményfürdő, sószoba, szauna és masszázs is a vendégek rendelkezésére áll. Rácváros 17-18. századi hangulatát a székesfehérvári lakótelepek tövében egy kicsiny utcácska őrzi, mely korábban kézművesek lakta városrész volt. A panelek építésekor szerveződött kezdeményezésnek köszönhetően mára skanzenné avanzsált az utca, amely a betelepült szerbek dolgos hétköznapjait mutatja be. Csikós Danica háza a Rác utca 11-ben található mely ma a Palotavárosi Emlékek kiállítását őrzi, ahol sokak közt egy fehérvári kalapos dinasztia dolgozó műhelye is megtekinthető az érdeklődők számára. Ne higyjük, hogy Székesfehérvár nem vár felfedezésre, legyen akár tavasz, nyár, vagy ősz. Ha a főszezonban indulunk útnak, akkor nagyon kicsi esélyünk lesz arra, hogy találjunk szobát, akár csak egy éjszakára is.
A nyugodt utazás egyik alapfeltétele tehát a tervezés. De nem kell azt gondolnunk, hogy szállásunk lefoglalása túl nagy feladat számunkra, hiszen ez manapság az internet segítségével ez nagyon egyszerű. Pár keresőszóval megtalálhatjuk a legjobb lehetőségeket a szállások közül. Így például az Apartman, szállás Székesfehérvár kulcsszavas kifejezésekkel a számunkra legideálisabb helyeket fogjuk megtalálni. Így pedig biztosan nem fogunk azon idegeskedni, hogy hol fogjuk tölteni majd az utazás közben az éjszakát. A foglaló miatt sem kell aggódnunk, ha mégis visszamondjuk a szállást, mert ma már nagyon sok olyan hely van, ahol teljesen ingyenes a lemondás, így semmilyen plusz költségünk nem lesz a lemondott szállás miatt.
A Pe-Ki Lux Apartman Székesfehérváron az Ön és családja megbízható szállása lehet, hogy kellemesen kikapcsolódjon egy hosszú hétvégén.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük