A szerencse a bátraké is!

tippmix tippek

“Lacus, este Barca – Chelsea meccs lesz, nézed ugye?!” – keresem fel telefonon legjobb barátomat még a munka után.

Álmos válaszából arra következtetek, hogy éjszakai műszakos volt, s mostanában kerül majd ágyba. Azért csak győzködöm: “Tudod, erre vártunk vagy két hónapja! Anno megígértem neked, hogy fizetek egy tál sós mogyorót, ha eltalálod, hogy hány góllal és melyik csapat győz majd!”

Lacussal évek óta – hobbiból – édességekben szoktunk fogadni, s mindig az fizeti a havi adagot, aki jobb aránnyal találja el az eredményt. Amolyan gyermekkorból megmaradt elfoglaltság ez. Fiatalon mindannyian – az iskolában is – szerettük a focit, s később ez aztán kinél megmaradt a hétvégi összejövetelek szintjén, míg másnál – mint például Lacus – ez félig-meddig profi szintre terelődött, Ő ugyanis a serdülőből kikerülve még NB 3-as csapatban is játszott pár évet, miután a csípője azt mondta “elég”. Így lett belőle később edző, majd szépen az álló munkát is fel kellett váltania, s ma egy plázában irodai munkát csinál, két műszakban.

No, de akárhogyan is, megbeszéltem vele, hogy ezúttal nem hagyjuk annyiban a mi kis fogadásunkat.

Én is időről időre elmélázok rajta, hogy – miután az utóbbi időben stratégiát kezdtem keresni a fogadásaimra – elhatároztam, hogy kézbe veszem a dolgokat, s megnézem, hogy egy profi hogyan csinálja ezt az egészet. Persze még mindig nem anyagi alapon, mivel azt rizikósnak tartom, de fejben én is lejátszom a téteket és nézem, hogy mennyire jött volna be.

Ehhez használom utóbb az ingyenes tippmix tippek weboldalt. Ahogy látom, heti-havi trükkök, stratégiák és tippek vannak az erre fogékony olvasóknak. Jó arányokkal dolgozik az oldalt üzemeltető csapat, ezt az archív hírekből is látom, mi több: volna lehetőség havi előfizetésre is, ahol az igazán jó taktikákat osztják meg az emberrel.

Régen, ha lett volna ilyen információ forrás, mint amivel manapság rendelkezünk, talán én is belevágtam volna a sportfogadás elméleti részébe, mivel teszenek a mögöttes dolgok, mint hogy kiszámolni az esélyeket, bizonyos események bekövetkeztét, és így tovább.

Anno, ha az iskolában így tanították volna a matekot, valószínűleg egyetemre mentem volna és valamilyen valószínűség-számítás professzora lennék.

Így maradok a ‘B’ tervnél, hogy este munka előtt mégis csak áthívom Lacust, legalább a kezdőrúgást nézzük meg, és egy felidőt izguljunk együtt, mint anno a régi szép időkben.